NojiNoji – När personlig vision blir levande inredningskonst

Med en rik bakgrund som kreativ ledare inom både mode- och inredningsbranschen, har John-John Wallmansson format trender och skapat drömmar. Nu, med lanseringen av NojiNoji, presenteras en unik kollektion som är lika färgstark som grundarens vision. John-John tar med sig en skattkista av erfarenhet från sina år som Head of Brand på Svea och nuvarande roll som Creative Producer för inredningsvarumärket MeliMeli för att förverkliga sin dröm – en egen kollektion som speglar en personlig kärlekshistoria till färg och form.

NojiNoji står för en inredningsfilosofi där maximalism och lekfullhet möter noggrannhet och kvalitet. Märket strävar efter att skapa produkter som inte bara förskönar utrymmen utan också berikar dem med karaktär och glädje. Varje objekt från NojiNoji är en inbjudan till ett mer färgstarkt och passionerat liv.

"Att hitta skönheten i vardagen och omsätta den i design är vad NojiNoji handlar om. Vår vision är att varje hem ska få uppleva den glädje och det uttryck som våra produkter bär med sig," reflekterar John-John Wallmansson.

NojiNojis första kollektion, designad helt av John-John själv, omfattar kuddar, textilier och keramik tillverkade med omsorg i Sverige och på Mallorca. Varje produkt representerar John-Johns vision om en inredning med karaktär och erbjuds nu på nojinoji.se.

Med en vision om att växa långsamt och metodiskt, är NojiNoji ett varumärke som inte bara säljer produkter, utan också säljer en del av John-Johns själ och kreativa essens. Det är en resa som börjar i det personliga och blomstrar i det universella.

För ytterligare information och förfrågningar:
John-John Wallmansson
john-john@nojinoji.se
+46 708 169679

Pressbilder

Här finns högupplösa bilder med John-John och NojiNoji samlade, bara att ladda ner och fria att användas.

Produktbilder

Här finns högupplösta och frilagda produktbilder samlade, bara att ladda ner och fria att användas.